Våra lägenheter i Örebro

Vi förvaltar ett 40-tal hyreslägenheter i centrala Örebro. Många från sekelskiftet med högt i tak och bra ljusinsläpp, på populära adresser som Olaigränd, Ekersgatan och Angelgatan.

 

Hur vill jag bo? Det är en fråga vi på Lindin Förvaltning utgår från när vi bygger, renoverar och förvaltar våra fastigheter. Det får gärna vara ett äldre, charmigt hus. Gärna högt i tak. Gärna med grönska utanför fönstren.

 

Alla våra lägenheter är förstås unika, men gemensamt för dem är att vi strävar efter att erbjuda en trygg boendemiljö för våra hyresgäster.  Hur vill du bo?
 
 

Lediga objekt Intresseanmälan

Om Lindin Förvaltning

Lindin Förvaltning AB grundades 1998 av Jan Olof Lindin när vi förvärvade vår första industrifastighet i Örebro. Idag bygger, renoverar och förvaltar vi lokaler, butiker och hyreslägenheter på flera platser i landet.

 

Mekonomen var vår första hyresgäst. När de ville etablera sig i Katrineholm hjälpte vi dem att bygga deras nya lokaler och sedan gjorde vi likadant i Enköping, Karlskoga och Strängnäs. Numera finns företag som Ahlsell, Dekra, Rusta, Jysk, Robertssons, BRL , Adolfssons och Hilti med flera bland våra omkring 80 företagshyresgäster. Även Mekonomen är kvar.

 

Idag förvaltar vi inte bara industrifastigheter utan har även andra fastigheter, både för privatpersoner och företag.

 

Som förvaltare och byggherre med egna hantverkare är vi måna om att både skapa nya fastigheter och att bevara äldre. 2018 mottog vi Örebro Hembygdsförenings byggnadsvårdspris samt ett hedersomnämnande från Örebro kommun, för vårt arbete med att återskapa och renovering av jugendhuset från 1904, i korsningen Olaigatan och Trädgårdsgatan.

 

Hur vill jag bo? Det är frågeställningen vi utgår från som förvaltare och byggherre.